Ελαστικό Michelin 205/55/16 Primacy 3 91V Μεγέθυνση

Michelin 205/55/16 Primacy 3 91W

709240

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Ασφάλεια Michelin Πανουσάκης

Ασφάλεια επί 3.

Υπεροχή

στο φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα(1)
στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα(1)
στις στροφές σε βρεγμένο οδόστρωμα(1)


Και επιπλέον με την τεχνογνωσία της Michelin εξασφαλίζετε ελαστικά με διάρκεια ζωής και οικονομία καυσίμου

Η MICHELIN είναι η μάρκα που προτιμούν οι ευρωπαίοι οδηγοί (2)

To MICHELIN Primacy 3 θα αντικαταστήσει σταδιακά το MICHELIN Primacy HP. Για να μάθετε περισσότερα για το MICHELIN Primacy HP, πατήστε εδώ

 

ΝΟΜΙΚΈΣ ΕΠΙΣΗΜΆΝΣΕΙΣ

(1)Με βάση ανεξάρτητες δοκιμές που διεξήχθησαν από τους οργανισμούς TÜV SÜD και IDIADA το 2011 σε διαστάσεις 205/55 R 16 V και 225/45 R 17 W. 
(2) Έρευνα που διεξήχθη το 2010 από τον οργανισμό TNS Sofres στις 6 κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές.
(3) Η MICHELIN είναι η πιο αναγνωρισμένη μάρκα ελαστικών μεταξύ των Ευρωπαίων καταναλωτών (Έρευνα 2011 TNS Sofres στις 6 κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές) για την ασφάλεια σε βρεγμένο οδόστρωμα και για την συμβολή στην οδική ασφάλεια.
(4) Σε σύγκριση με τους κυριότερους ανταγωνιστές. Δηλώθηκε από καταναλωτές (Έρευνα 2011 TNS Sofres στις 6 κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές). Επιβεβαιώθηκε από ανεξάρτητες δοκιμές που διεξήγαγε ο οργανισμός DEKRA Test Center το 2011 στις γκάμμες με τις περισσότερες πωλήσεις σε κάθε κατηγορία, με ελαστικά διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά εκείνη την περίοδο.
(5) Σε σύγκριση με τους κυριότερους ανταγωνιστές. Ο υπολογισμός έγινε βάση δοκιμών για την αντίσταση στην κύλιση που διεξήγαγε ο Οργανισμός TÜV SÜD 2011 στις γκάμμες με τις περισσότερες πωλήσεις σε κάθε κατηγορία, με ελαστικά διαθέσιμα στην ευρωπαϊκή αγορά εκείνη την περίοδο.
(6) Πηγή : Verkehrsunfallforschung (VUFO) Technische Universität Dresden" : αναλύθηκαν 10 000 ατυχήματα / 10 χρόνια

Πρέπει να φροντίζετε ώστε να διαφυλάσσετε την ποιότητα και τις επιδόσεις των ελαστικών σας.  Για το σκοπό αυτόν, συνιστούμε να τηρείτε τις συμβουλές σχετικά με την ασφάλεια και την χρήση που ακολουθούν.  Για να μελετήσετε τις Συμβουλές για την Ασφάλεια, πατήστε εδώ.

 

Πηγή: Michelin.gr

ΕΤΙΚΕΤΟΓΡΑΦΗΣΗ

Πρόσφυση σε βρεγμένο δρόμοA
Εξοικονόμηση καυσίμωνB
Επίπεδα εξωτερικού θορύβου69db
ΑΠΟΔΟΧΗ Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία της. Με την πλοήγησή σας συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.