Ελαστικά Barkley

Ασφάλιση ελαστικών για 1 χρόνο ή 15.000χλμ για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στα ελαστικά ακόμα και με υπαιτιότητα του οδηγού.  Η ασφάλιση περιλαμβάνει την δωρεάν αντικατάσταση έως 4 ελαστικών και ο καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το κόστος τοποθέτησης και τυχόν άλλων εργασιών κατά τη διαδικασία αντικατάστασης του ελαστικού. Για όρους συμμετοχής και εξαιρέσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελαστικά Michelin

Περιλαμβάνει όλα τα ελαστικά MICHELIN για επιβατικά οχήματα και 4Χ4 για χρήση σε δρόμο, που φέρουν ελληνικές πινακίδες, τα οποία θα αγοραστούν στα επιλεγμένα καταστήματα, για τα πρώτα 20.000 χλμ ή τους πρώτους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς τους. Με κάθε αγορά 4 ελαστικών MICHELIN για επιβατικά οχήματα, το Πρόγραμμα καλύπτει την αντικατάσταση μέχρι και 2 ελαστικών, για ζημιές που προήλθαν από το ίδιο συμβάν και δεν επιδιορθώνονται.

Ελαστικά Bridgestone - Firestone - Dayton 

Δωρεάν Αντικατάσταση λόγω ζημιάς: Ισχύει πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα Bridgestone/Firestone/Dayton και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4x4 οχήματα [εξαιρούνται τα ΤΑΧΙ και η κατηγορία ελαστικών RFT ή τύπου RFT (EXT, DRIVEGUARD κ.λπ.)]*. Καλύπτει το <ατυχές γεγονός>, που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο ακόμα και στην περίπτωση που το <ατυχές γεγονός> έχει συμβεί με υπαιτιότητα σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.).

Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα [1] έτος από την ημερομηνία αγοράς, αφορά ένα [1] έως τέσσερα [4] ελαστικά και για αποκλειστικά ένα περιστατικό [μεμονωμένο συμβάν] ανά κωδικό μέλους. Σε περίπτωση που το ελαστικό επιδιορθώνεται, δεν ισχύει η παροχή της δωρεάν αντικατάστασης.

Εσκεμμένη ενέργεια, που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση,  δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα αντικατάστασης του elastrakclub.

Αντίγραφα της απόδειξης αγοράς των ελαστικών καθώς και της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος, είναι απαραίτητα για τη δωρεάν αντικατάσταση.

*Συμβουλευθείτε τους όρους του προγράμματος για τις ισχύουσες εξαιρέσεις. 

Ο καταναλωτής επιβαρύνεται για τυχόν άλλες εργασίες κατά τη διαδικασία αντικατάστασης του ελαστικού. Για όρους συμμετοχής και εξαιρέσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ελαστικά GoodyearDunlop

Ασφάλιση ελαστικών άνω των 16” για 1 χρόνο ή 20.000χλμ για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στα ελαστικά ακόμα και με υπαιτιότητα του οδηγού.  Η ασφάλιση περιλαμβάνει την δωρεάν αντικατάσταση 1 ελαστικού  και ο καταναλωτής επιβαρύνεται μόνο με το κόστος τοποθέτησης και τυχόν άλλων εργασιών κατά τη διαδικασία αντικατάστασης του ελαστικού. Για όρους συμμετοχής και εξαιρέσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.Όλα τα παραπάνω ισχύουν μόνο αν η τοποθέτηση των ελαστικών γίνει στο κατάστημα μας. 

Όλα τα ελαστικά στο κατάστημα μας καλύπτονται από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

 

 


ΑΠΟΔΟΧΗ Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία της. Με την πλοήγησή σας συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.