Υπηρεσίες

Η Θ. ΠΑΝΟΥΣΑΚΗΣ Α.Ε., ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα εξυπηρέτησης στην Αττική.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται δυναμικά για πάνω από 27 χρόνια στον χώρο του αυτοκίνητου.

Είμαστε εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες των περισσοτέρων γνωστών εταιρειών ελαστικών στην Ελλάδα όπως: η MICHELIN, η CONTINENTAL, η BRIDGESTONE, η GOODYEAR, η DUNLOP κλπ.

Διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και άριστα καταρτισμένο και εξειδικευμένο τεχνικά προσωπικό. Έτσι λοιπόν μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο σας. 

Μπορούμε με ειδικά μηχανήματα να ελέγξουμε την κατάσταση των αμορτισέρ του οχήματος σας, τα φρένα του και την ευθυγράμμιση του.

Επίσης μπορούμε να ζυγοσταθμίσουμε και να αντικαταστήσουμε τα ελαστικά σας, να ισιώσουμε τις ζάντες αλουμινίου, να αντικαταστήσουμε τα λιπαντικά, να τοποθετήσουμε δισκόπλακες & φρένα, να αντικαταστήσουμε τα αμορτισέρ, να κάνουμε ευθυγράμμιση και διάφορες άλλες εργασίες μπροστινού συστήματος. 

Σας προσφέρουμε έναν πλήρη έλεγχο γραμμής ΚΤΕΟ. 

Διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα επιλεγμένων προϊόντων σε: ελαστικά αυτοκινήτων, ζάντες, αμορτισέρ & αναρτήσεις, εξατμίσεις, φρένα, αξεσουάρ, με όλο το service γύρω από τον τροχό και όχι μόνο μπορούμε να πούμε ότι καλύπτουμε απόλυτα τις ανάγκες οποιουδήποτε οδηγού.

Όλα τα προσφερόμενα προϊόντα καλύπτονται από εγγύηση για οποιοδήποτε κατασκευαστικό  ελάττωμα παρουσιάσουν. 

ΝΕΟ: τώρα με κινητά συνεργεία που περιλαμβάνουν πλήρη εξοπλισμό μηχανημάτων ερχόμαστε εμείς σε εσάς. Μπορούμε να τοποθετήσουμε και να ζυγοσταθμίσουμε ελαστικά στον τόπο στάθμευσης του οχήματος σας. Μια πρωτοποριακή ιδέα που κερδίζει χρόνο για εσάς.

Στόχος μας η υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών για την απόλυτη ικανοποίηση του καταναλωτή.


ΑΠΟΔΟΧΗ Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την αποτελεσματική λειτουργία της. Με την πλοήγησή σας συμφωνείτε στην αποδοχή των cookies.